Documentul IFAC: Planul de acțiune pentru transformarea practicii, tradus de CECCAR

Documentul Planul de acțiune pentru transformarea practicii (Practice Transformation Action Plan), întocmit de International Federation of Accountants (IFAC), cu sprijinul Comitetului pentru Practici Mici și Mijlocii, și publicat în luna mai a acestui an, a fost tradus în limba română de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR).

Această publicație abordează patru aspecte-cheie pentru PMM-uri: deschiderea față de schimbare, valorificarea tehnologiilor, accentul pe gestionarea talentului, dezvoltarea modelului operațional al firmei și a serviciilor de consultanță.

Contextul pandemiei de COVID-19 a determinat multe firme să se concentreze pe tehnologie, iar multe dintre acestea și-au mutat activitatea în mediul virtual. Practicile mici și mijlocii au posibilitatea de a-și susține clienții pe măsură ce se orientează într-un context fără precedent. Aceste circumstanțe extraordinare oferă practicienilor oportunități de a se adapta, de a-și modifica serviciile și de a face față unei lumi aflate în continuă schimbare.

Documentul în limba română este disponibil la secțiunea Publicații – Organisme internaționale – Alte documente de interes de pe site-ul CECCAR.


Facebook LinkedIN CECCAR Business Magazine CECCAR FM YouTube - CECCAR

Written by