Recompensarea excelenței în domeniul contabilității: Topul național al membrilor CECCAR

Cu prilejul manifestărilor dedicate celei de-a XIX-a ediții a Zilei Naționale a Contabilului Român, care a marcat, la 13 iulie 2023, împlinirea a 102 ani de la reglementarea profesiei contabile în România, a avut loc și premierea celor mai performanți dintre membrii CECCAR – Topul național al profesioniștilor contabili, experți contabili și contabili autorizați, al societăților de expertiză contabilă, respectiv de contabilitate.

Sunt apreciate, astfel, performanțele societăților de expertiză contabilă și de contabilitate, precum și ale experților contabili și contabililor autorizați care își desfășoară activitatea individual, precum și aportul acestora la dezvoltarea profesiei și a mediului antreprenorial, în interes public.

În cadrul evenimentului desfășurat la Hotelul Radisson Blu au fost premiați membrii Corpului pe cele șase categorii: Experți contabili, Contabili autorizați, Societăți de expertiză contabilă – capital românesc, Societăți de expertiză contabilă – capital mixt sau străin, Societăți de expertiză contabilă – Promovarea profesiei, Societăți de contabilitate.

Distincțiile au fost acordate de președintele Consiliului superior al CECCAR, Elena-Ecaterina Chivu, și prof. univ. dr. Robert-Aurelian Șova, purtător de cuvânt și vicepreședinte al Consiliului superior.

„Este un bun prilej pentru a-i răsplăti pe colegii care au reușit să facă performanță în toată această perioadă complicată din punct de vedere economic. Totodată, dorim să-i stimulăm pe restul colegilor să-și îmbunătățească rezultatele, guvernanța și modul în care își gestionează propriile afaceri astfel ca, în anii următori, să vedem și alți colegi pe podiumul premianților”, a punctat cu acest prilej prof. univ. dr. Robert-Aurelian Șova.