FNGCIMM a publicat un ghid cu informații utile pentru potențialii beneficiari ai programului IMM INVEST

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM) a publicat, pe site-ul instituției, un ghid cu informații utile pentru potențialii beneficiari ai Programului IMM INVEST.

Reamintim că Programul IMM INVEST oferă acces la credite cu dobândă subvenționată prin oferirea de garanții de stat pentru finanțarea nevoilor de capital de lucru sau pentru realizarea de investiții. Un IMM poate contracta unul sau mai multe credite pentru activitatea curentă și/sau investiții, fără a depăși valoarea totală de 10.000.000 lei.

Primul pas pentru accesarea programului constă în înscrierea pe portalul www.imminvest.ro.

Ghidul oferă informații despre: ▪ modalitatea de accesare a unui credit prin acest program; ▪ documentele care trebuie atașate la cererea de înregistrare de pe portalul imminvest.ro; ▪ caracteristicile programului (tipul de finanțare, investiții etc.); ▪ perioada de grație care poate fi acordată de instituțiile de credit, la cererea beneficiarilor, pentru creditele de investiții; ▪ ajutorul de stat; ▪ criterii de eligibilitate; ▪ băncile finanțatoare.

Cei interesați pot accesa ghidul pe site-ul FNGCIMM.

(Copyright foto: 123RF Stock Photo)

Written by