Save the date: 27 ianuarie 2022 – Webinar pe tema importanței redresării verzi, organizat de Accountancy Europe

Accountancy Europe organizează, la 27 ianuarie 2022, începând cu ora 11.00, un webinar privind necesitatea unui cadru general legislativ pentru o redresare verde, echitabilă și digitală. 

Criza COVID-19 a demonstrat legătura puternică dintre problemele economice, de mediu și sociale. Construirea unui mediu economic sustenabil ar trebui să rămână pe primul loc în agendele politice din întreaga lume. Alegerile pe care le facem acum pot să îmbunătățească sau să înrăutățească starea planetei. În acest context, webinarul, programat să se desfășoare în intervalul 11.00-14.30, va aborda subiecte precum reziliența și gestionarea riscurilor întreprinderilor mici și mijlocii, guvernanța corporativă și propunerile CE și rolul sectorului public în tranziția verde.

Printre vorbitorii confirmați la eveniment se numără Luc Hendrickx (SME United), Burçak Inel (Federația Bancară Europeană), Anne-Helene Monsellato (ecoDA), Julia Otten (Frank Bold), Aleksandra Palinska (Finance Watch).

Mai multe informații privind modul în care puteți participa la eveniment vor fi disponibile mai aproape de data webinarului, pe pagina dedicată de pe site-ul Accountancy Europe.

Written by