ETAF organizează conferința „Recuperare stabilă prin impozitare echitabilă”

The European Tax Adviser Federation (ETAF) organizează, la 12 octombrie 2021, conferința online Recuperare stabilă prin impozitare echitabilă, la care sunt invitați să participe membrii organismelor profesionale care fac parte din federație.

Conferința ETAF este organizată cu prilejul finalizării acordului istoric privind reforma internațională a impozitului pe profit dintre Forumul Internațional G20 și OECD. La eveniment vor participa experți renumiți care vor analiza impactul la nivel internațional și european al reformei, precum și rolul important al consilierilor fiscali în implementarea unui sistem fiscal echitabil. Printre cei care vor participa la eveniment se află Paul Tang, președintele Subcomisiei pe chestiuni fiscale (FISC) a Parlamentului European.

Conferința va fi transmisă în direct pe platformele oficiale de social media ale ETAF. Evenimentul se va desfășura în limba engleză, cu traducere simultană în limbile franceză și germană, iar participarea este gratuită. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă înregistrați accesând pagina dedicată Conferinței.

Written by