Precizări importante referitoare la schema HoReCa

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) colaborează cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) pentru remedierea erorii existente în baza de date importată în platforma dedicată schemei de ajutor pentru domeniul HoReCa.

Lista actualizată conținând experții contabili persoane fizice care au viză de exercitare pentru anul în curs și care au, astfel, dreptul de a întocmi și semna raportul de expertiză contabilă extrajudiciară va fi disponibilă în platformă începând din această noapte. MEAT informează că zilnic, la ora 23.00, se actualizează baza de date a experților contabili și auditorilor din platformă.

Reamintim că în aplicație se poate selecta exclusiv persoana fizică ce a întocmit și semnat raportul de expertiză contabilă extrajudiciară, chiar dacă potențialul beneficiar al ajutorului colaborează cu o societate de expertiză contabilă sau de audit pentru întocmirea raportului. În aplicația administrată de STS se va introduce codul de identificare profesională (codul folosit la logare) al persoanei fizice expert contabil care a semnat raportul.

În situația în care ulterior actualizării listei din aplicație nu vă regăsiți cu codul de identificare profesională, vă rugăm să ne transmiteți prin e-mail, la adresa suporthoreca@ceccar.ro, numele, prenumele, numărul de carnet, filiala CECCAR de care aparțineți pentru a face verificările necesare.

(Copyright foto: MEAT)

Written by