Documentul Accountancy Europe referitor la modalități de asigurare a redresării economice sustenabile, disponibil în limba română

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România pune la dispoziția tuturor părților interesate traducerea în limba română a documentului Modificări ale politicilor fiscale pe termen lung pentru asigurarea unei redresări economice sustenabile, elaborat de Accountancy Europe.

Redresarea în urma crizei cauzate de coronavirus reprezintă o oportunitate de a reorienta economia, prin crearea de noi locuri de muncă și a unui mediu de lucru potrivit pentru viitor. Acest document analizează opțiunile care ar putea facilita elaborarea unor sisteme fiscale moderne, robuste și viabile.

Amintim că Accountancy Europe a publicat documentul însoțitor Măsuri fiscale pe termen scurt: Sprijinirea întreprinderilor pe perioada coronacrizei, disponibil, de asemenea, în limba română, unde evidențiază măsurile privind impozitarea directă și indirectă pe care guvernele le pot lua pentru a sprijini pe termen scurt întreprinderile aflate în dificultate.

Cele două documente în limba română sunt disponibile la secțiunea Publicații – Organisme internaționale – Alte documente de interes de pe site-ul CECCAR.

Written by