„Touch Nordic” – Turku (Finlanda), 17-18 iunie 2019

În perioada 17-18 iunie a.c. va avea loc, în orașul Turku (Finlanda), Touch Nordic, eveniment B2B internațional care aduce laolată companii private și publice, agenții guvernamentale de comerț și promovare din întreaga lume cu scopul dezvoltării de parteneriate de afaceri.

Reuniunea de business este programată să aibă loc la Radison Blu Marina Palace Hotel, informează Ambasada României în Republica Finlanda.

Potrivit organizatorilor, Touch Nordic este o platformă pentru comerțul global și afaceri unde se vor întâlni agenții de promovare guvernamentale din țări de pe patru continente cu companii din diverse sectoare (energie și mediu, turism, sănătate, producție, export-import, comerț, finanțe, educație, IT&C etc.).

Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru companiile românești de a pătrunde pe piața finlandeză și pe celelalte piețe ale țărilor nordice, precum și pentru a întâlni posibili noi parteneri de afaceri, inclusiv pe terțe piețe.

În situația în care considerați oportună participarea societății dumneavoastră sau a societăților clienților dumneavoastră la Touch Nordic Turku, vă puteți înscrie sau puteți obține informații suplimentare accesând site-ul www.touchnordic.com.


Facebook LinkedIN CECCAR Business Magazine CECCAR FM YouTube - CECCAR

Written by