Agenda Asociației Internaționale pentru Educație și Cercetare Contabilă pe 2017

Misiunea IAAER (Asociația Internațională pentru Educație și Cercetare Contabilă) este să promoveze excelența în educația și cercetarea contabile din întreaga lume și să atragă contribuția cadrelor academice din domeniul contabilității în dezvoltarea și menținerea unor standarde de practică contabilă de înaltă calitate, recunoscute la nivel mondial.

Pe parcursul acestui an, IAAER va co-sponsoriza două conferințe și mai multe ateliere conexe. Prima conferință va fi organizată în parteneriat cu SAAA (Asociația sud-africană a Contabililor) și cu AAFA (Asociația Africană pentru Contabilitate și Finanțe) la Drakensberg, Africa de Sud, în perioada 28-30 iunie, iar cea de-a doua conferință va fi co-organizată cu Universitatea din Cracovia între 26 și 27 septembrie 2017.

Între 5 și 6 iunie, IAAER și ACCA vor organiza un Atelier de cercetare al Studenților în Contabilitate din Europa Centrală și de Est. Acest atelier se va desfășura concomitent cu Conferința Internațională AMIS 2017 organizată de Academia de Studii Economice din București.

Pentru informații detaliate despre aceste evenimente, ateliere conexe și condițiile de participare, vizitați pagina IAAER.

Written by

Leave a Reply

Message