Topul național al membrilor CECCAR – Ediții anterioare

Ediția a XVI-a – 2020

Luni, 13 iulie 2020, în cadrul celei de-a XVI-a ediții a Zilei Naționale a Contabilului Român a avut loc și premierea celor mai performanți dintre membrii CECCAR – Topul național al membrilor CECCAR, pe șase categorii: Experți contabili, Contabili autorizați, Societăți de expertiză contabilă – capital românesc, Societăți de expertiză contabilă – capital mixt sau străin, Societăți de expertiză contabilă – Promovarea profesiei, Societăți de contabilitate.

Cu acest prilej a fost lansat și noul format al Topului, incluzând acum un nou concept în cadrul categoriei Societăți de expertiză contabilă cu capital românesc – G5.

Președintele Consiliului superior al CECCAR, prof. univ. dr. Robert-Aurelian Șova, a declarat: „Un demers firesc este ca performanțele celor mai buni dintre noi să fie evidențiate. Acest demers are un rol stimulativ pentru ceilalți colegi, astfel încât cu toții să găsească soluțiile pentru a crește performanța economică, financiară a businessurilor – adică a acelor businessuri care stau în spatele celorlalte businessuri.

Anul acesta am introdus un nou concept – G5, cu sloganul Accountants. The Greatest – grupul celor cinci firme de expertiză contabilă cu capital românesc. De ce G5? Pentru că ne dorim să evidențiem performanțele societăților de expertiză contabilă și ne dorim ca profesionistul român să devină din ce în ce mai vizibil pe piața serviciilor profesionale din România și nu numai. Vorbim despre digitalizare, iar atunci când vorbești despre digitalizare vorbești până la urmă și despre globalizare – concurență, liberul acces la piața serviciilor. G5 este un concept pe care dorim să îl impunem în piață, un concept care va aduce ca beneficii profesioniștilor din România o mai mare vizibilitate și o mai mare încredere din partea clienților în calitatea serviciilor pe care le oferă aceste companii cu capital românesc.

Îi felicit pe cei care de-a lungul anului trecut și-au organizat activitatea astfel încât acum să fie în top 10 membri CECCAR – persoane fizice și persoane juridice.

Le urăm tuturor mult succes în continuare!”.