Conferința națională de expertiză contabilă judiciară și extrajudiciară și Topul național al membrilor CECCAR

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România are plăcerea de a vă invita la Conferința națională de expertiză contabilă judiciară și extrajudiciară, eveniment ce va avea loc marți, 28 noiembrie a.c, începând cu ora 14.00, la Hotel Sheraton, Platinum Ballroom, din București.

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, organismul profesional care gestionează profesia contabilă la nivel național, acordă o importanță deosebită atribuțiilor pe care experții contabili le au în sistemul judiciar și mediul de afaceri prin intermediul expertizelor contabile judiciare și extrajudiciare. Competențele profesionale ale membrilor sunt puse la dispoziția beneficiarilor, în interes public, contribuind la îmbunătățirea climatului economic și la contracararea criminalității economice la nivel național.

Experți contabili și beneficiari ai expertizelor contabile judiciare și extrajudiciare se vor reuni pentru a discuta despre cazuistica juridică națională şi europeană – rolul expertizei contabile judiciare ca mijloc de probă în justiţie, despre Standardul profesional nr. 35 – Expertizele contabile, tarifele de referință în domeniul expertizei contabile judiciare, Ordonanța nr. 2/2000 privind organizarea activității de expertiză tehnică judiciară și extrajudiciară, precum și despre alte reglementări cu incidență în activitatea de expertiză contabilă.

De asemenea, ca de fiecare dată, CECCAR apreciază performanța, recompensând rezultatelor obținute de membri în cadrul Topului național al membrilor CECCAR, eveniment ce va avea loc marți, 28 noiembrie a.c, începând cu ora 17.30, la Hotel Sheraton, Platinum Ballroom, din București.

Solicitarea de confirmare a participării se transmite prin e-mail, la adresa evenimente@ceccar.ro, specificând în corpul e-mail-ului numele complet, numărul de carnet și nr. de telefon pentru contact.  

Click pentru programul Conferinței naționale de expertiză contabilă judiciară și extrajudiciară

Click pentru programul Topului naţional al membrilor CECCAR

Click pentru regulamentul privind înscrierea și participarea la eveniment

Written by

Leave a Reply

Message