Un nou document din seria „Viitorul raportării corporative”

Accountancy Europe a publicat recent o continuare la documentul Cogito din 2015 Viitorul raportării corporative – dinamica schimbării. Această nouă publicație reprezintă un rezumat al răspunsurilor primite la primul document, atât prin corespondență, cât și pe parcursul mai multor evenimente publice și private.

Conform comunicatului de presă al Accountancy Europe, există „trei direcții pe care se poate lucra pentru a progresa în domeniul raportării corporative:

  • Aprofundarea conceptului CORE & MORE,
  • Susținerea coordonării și dezvoltării raportării informațiilor nefinanciare,
  • Continuarea cercetării asupra impactului tehnologiei și a beneficiilor acesteia ca motor și facilitator al schimbărilor în raportare”.

Pentru fiecare dintre aceste direcții detaliate în acest recent document sunt redate observații relevante primite din partea respondenților (printre aceștia numărându-se persoane care întocmesc situații financiare, utilizatori, auditori, cadre universitare, reprezentanți ai organismelor de reglementare și legiuitori din întreaga Europă), precum și recomandări pentru fiecare din ariile de interes de mai sus.

Documentul complet și comunicatul de presă aferent pot fi consultate pe website-ul Accountancy Europe.

Written by

Leave a Reply

Message