O noua Conferință a Academiei de Științe și Tehnici Contabile și Financiare pe tema revoluției demografice și a profesiei

Academia vă propune să asistați la următoarea conferință din 9 noiembrie 2016 de la orele 17:30 – 19:30 Seniorii, o oportunitate pentru Franța: 20 de modalități de fructificare! Această conferință va fi deschisă de William Nahum, președintele Academiei și va fi încheiată de Luc Broussy, Președinte al France Silver Eco.

Noua revoluție geografică prin care trece societatea noastră face din seniori o nouă generație de actori ai vieții colective. Această resursă importantă este subestimată și prea adesea ignorată de către actorii socio-economici.

Acest nou proiect al Academiei are ca obiectiv să sensibilizeze în acest sens actorii socio-economici care colaborează cu seniorii: întreprinderi, asociații, colectivități teritoriale, case de pensii, servicii ale Statului. Grupul de lucru al Academiei va prezenta cu această ocazie cele 20 de propuneri formulate, cu accent pe forța și capacitățile reprezentate de această nouă generație a seniorilor activi.

Pentru a vă înscrie și pentru mai multe detalii despre eveniment, consultați următoarea pagină.

Written by

Leave a Reply

Message