Documentul „Informații privind sustenabilitatea pentru întreprinderile mici”, elaborat de IFAC, disponibil în limba română

CECCAR a tradus în limba română documentul Informații privind sustenabilitatea pentru întreprinderile mici – oportunitatea pentru practicieni, elaborat de IFAC, care prezintă unele dintre beneficiile pe care întreprinderile mici și mijlocii le pot obține din utilizarea și raportarea de informații privind sustenabilitatea.

Informațiile privind sustenabilitatea sunt în centrul discuțiilor la nivel global din mai multe motive, nu în ultimul rând datorită atenției pe care sustenabilitatea o primește în afaceri și economie.

Concentrarea pe reziliența și supraviețuirea afacerii a devenit esențială ca urmare a pandemiei de COVID-19, care a contribuit la scoaterea și mai mult în evidență a anumitor probleme sociale și a impactului unor companii asupra mediului. De-a lungul anului 2021, multe întreprinderi au căutat „noua normalitate”.

În acest context, IFAC a elaborat acest document, care evidențiază și gama de servicii oferite de practicieni, inclusiv de consiliere, de raportare, misiuni pe baza procedurilor convenite (AUP) și asigurare. Lucrarea cuprinde și informații despre modalitatea în care practicile mici și mijlocii pot dezvolta abilități, pot acumula cunoștințe și care sunt primii pași în acest sens.

Documentul tradus în limba română este disponibil pe site-ul CECCAR, secțiunea Raportare integrată.

Written by