IFAC a publicat Raportul anual 2020

2020 a fost un an deosebit de dificil din toate privințele. Și totuși, la nivel global, oamenii s-au ridicat la nivelul așteptărilor, în moduri mai mult sau mai puțin semnificative, pentru a întâmpina provocările generate de COVID-19.

Profesia contabilă a răspuns rapid pentru a sprijini mandatul în interes public, precum și oamenii, comunitățile, întreprinderile și economiile pe care profesioniștii din întreaga lume le deservesc.

Raportul anual al Federației Internaționale a Contabililor (IFAC) surprinde toate aceste elemente. Acesta oferă o imagine a IFAC, inclusiv cu privire la guvernanța și relația cu părțile interesate, obiectivele strategice, procesul de creare de valoare, precum și principalele aspecte legate de performanță.

De asemenea, sunt aduse mulțumiri numeroaselor părți interesate ale IFAC pentru relațiile de colaborare ce au contribuit la succesele descrise în acest raport, în special organizațiile membre, printre care se află și CECCAR, Forumul Firmelor și partenerii din cadrul rețelei, precum și Consiliului de administrație și voluntarilor ce activează în comitetele, consiliile și grupurile de lucru.

Raportul este disponibil în limba engleză și poate fi consultat pe site-ul IFAC.

(Copyright foto: 123RF Stock Photo)

Written by