IFAC: Profesioniștii contabili contribuie semnificativ la dezvoltarea economică

În parteneriat cu Cebr (Centre for Economics and Business Research), IFAC a analizat o serie de indicatori economici pentru a înțelege mai bine contribuția profesioniștilor contabili la dezvoltarea economică.

Cercetarea a relevat că un număr mai mare de contabili se traduce prin performanțe economice mai bune, acest lucru fiind și mai evident în cazul în care profesioniștii contabili fac parte dintr-un organism membru IFAC.

Pentru mai multe informații cu privire la acest subiect, vă invităm să accesați articolul publicat pe site-ul IFAC, disponibil atât în limba engleză, cât și în limba română cu ajutorul integrării instrumentului Google Translate de către IFAC. Varianta în limba română poate fi accesată din bara de sus a site-ului, de la butonul „Language”.

Vă rugăm să aveți în vedere că informațiile de pe site-ul IFAC sunt traduse automat prin intermediul Google Translate. CECCAR nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea traducerii informațiilor de pe site-ul IFAC, neavând nicio contribuție în acest sens. Textul original este cel disponibil în limba engleză.

Written by