Conferința „TVA în era digitală” – 6 decembrie 2019, Bruxelles

Direcția Generală Impozitare și Uniune Vamală (DG TAXUD) a Comisiei Europene organizează, în data de 6 decembrie 2019, un eveniment cu tema TVA în era digitală.

Conferința reunește la Bruxelles specialiști în fiscalitate pentru a analiza oportunitățile și provocările pe care noile tehnologii le aduc în domeniul TVA. Se va discuta îndeosebi despre potențialul utilizării tehnologiilor avansate în acest domeniu, precum blockchain.

Evenimentul va oferi, de asemenea, ocazia unui schimb de experiențe între statele membre ale Uniunii Europene cu privire la utilizarea soluțiilor digitale pentru raportarea TVA, colectarea datelor și depistarea fraudei.

În deschiderea conferinței va vorbi Stephen Quest, Director General al DG TAXUD, urmat de vorbitori-cheie și discuții în format panel cu academicieni, oficiali ai UE, membri ai administrațiilor fiscale naționale, reprezentanți ai mediului de afaceri, precum și specialiști în domeniul TVA.

Evenimentul va fi putea fi urmărit live, pe pagina dedicată evenimentului. Link-ul pentru acces la webstream va fi disponibil pe pagina menționată mai aproape de data evenimentului.


Facebook LinkedIN CECCAR Business Magazine CECCAR FM YouTube - CECCAR

Written by