Topul Național al Firmelor Private din România, ediția a XXVII-a – „30 de ani de libertate antreprenorială”

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) a organizat vineri, 8 noiembrie a.c., cea de-a XXVII-a ediție a Topului Național al Firmelor Private din România, cel mai mare eveniment de recunoaștere a meritelor antreprenorilor prin promovarea celor mai performante întreprinderi din țară.

Manifestarea s-a desfășurat sub semnul marcării a 30 de ani de libertate antreprenorială în țara noastră. În cadrul acestei manifestări sunt premiate, anual, companiile românești care au înregistrat rezultate notabile, aducând valoare adăugată în comunitățile în care își desfășoară activitatea și la scara întregii economii românești.

La eveniment au participat peste 400 de persoane, fiind premiate aproximativ 150 de companii situate pe primele locuri în clasamentul general la nivel național, clasamentul național pe domenii de activitate – cod CAEN și clasamentul județean. S-au acordat, de asemenea, o serie de premii speciale.

CECCAR – care este partener tradițional al acestei manifestări – a fost reprezentat de președintele Consiliului superior, prof. univ. dr. Robert-Aurelian Șova, expert contabil, și președintele Consiliului Filialei CECCAR București, Aurel Andrei.

Citiți mai multe în revista CECCAR Business Magazine.


Facebook LinkedIN CECCAR Business Magazine CECCAR FM YouTube - CECCAR

Written by