„Qatar Investment Expo”, Doha, 30 septembrie-2 octombrie 2019

În perioada 30 septembrie-2 octombrie 2019 va avea loc, în orașul Doha, Expoziţia şi Conferinţa pentru Investiţii Qatar Investment Expo 2019, ce oferă o platformă ideală antreprenorilor, deţinătorilor de proiecte şi investitorilor de a relaţiona în scopul asocierii în parteneriate.

Reuniunea de afaceri este organizată sub egida Camerei de Comerț și Industrie Qatar, la Centrul Expoziţional din Doha (DECC). Potrivit organizatorilor, la expoziția Qatar Investment Expo 2019, investitorii au la dispoziție aproximativ 100 de noi oportunități de business, majoritatea în cadrul lanţului de provizionare al sectorului energetic (servicii de foraj-„subsurface”, servicii de engineering, întreţinere, reparaţii, tehnologii digitale, produse chimice şi metalice, echipamente uşoare, servicii de afaceri etc), dar şi în agricultură.

În situația în care considerați oportună participarea societății dumneavoastră sau a societăților clienților dumneavoastră la Qatar Investment Expo 2019, vă puteți înscrie sau puteți obține informații suplimentare adresându-vă prin e-mail, la adresele info@arkanqa.com și ahmed@arkanqa.com.


Facebook LinkedIN CECCAR Business Magazine CECCAR FM YouTube - CECCAR

Written by