Normalizarea în secolul 21: un nou document Cogito publicat de Accountancy Europe

Accountancy Europe a publicat un nou document din seria Cogito, o selecție de publicații gândită să aducă noi idei și perspective pentru profesia contabilă europeană, vizând să susțină inovația și să îmbogățească aportul pe care îl are Accontancy Europe în economie și societate.

Acest document, „Normalizarea în secolul 21”, prezintă sugestii și criterii pe care normalizatorii ar trebui să le adopte, precum și recomandări de îmbunătățire acolo unde normalizatorii actuali nu îndeplinesc aceste criterii.” Lucrarea investighează și „modul în care este organizată normalizarea raportării financiare și a auditului, precum și ce se poate îmbunătăți pentru ca acest proces să fie în continuare relevant pentru exigențele secolului 21”.

Este încurajată transmiterea de comentarii pe marginea acestui document, deoarece dezbaterile colective pot asigura dezvoltarea viitoare și pot ajuta la identificarea soluțiilor pentru provocările cu care se confruntă profesioniștii contabili. Puteți accesa și descărca documentul aici.

Written by

Leave a Reply

Message