Chestionarul IFAC pentru PMM-uri – Pe ultima sută de metri

În urma unei informări primite de la Federația Internațională a Contabililor, ne face o deosebită plăcere să vă informăm că, în acest moment, cu mai puțin de o săptămână înainte de termenul limită, România conduce topul  respondenților la Chestionarul global pentru PMM-uri, cu 650 de răspunsuri (cu peste 200 de răspunsuri mai mult decât a doua țară din clasament, India). CECCAR felicită și mulțumește tuturor membrilor care au răspuns la acest chestionar pentru implicarea și angajamentul de care au dat dovadă!

Pentru persoanele interesate care nu au răspuns încă la acest chestionar, reamintim că acesta poate fi completat, prin implicarea CECCAR, în limba română, urmând link-ul Chestionarul global pentru PMM-uri al IFAC pentru anul 2015, până la data de 30 noiembrie 2015. Completarea chestionarului nu va dura mai mult de 10 minute.

Chestionarul are obiectivul  de a ajuta IFAC și organismele profesionale să cunoască provocările și performanța practicilor mici și mijlocii și ale clienților lor din categoria întreprinderilor mici și mijlocii, pentru a putea veni în sprijinul acestui sector deosebit de important al economiei.

Written by