International Business Forum, Palatul Parlamentului din București, 30-31 august 2018

În perioada 30-31 august 2018 va avea loc, la Palatul Parlamentului din București, International Business Forum, un amplu eveniment organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA).

Manifestarea este dedicată reunirii ambasadorilor și reprezentanților economici ai ambasadelor acreditate la București, a autorităților publice centrale și locale din domeniul economic, reprezentanților mediului de afaceri autohton, investitorilor străini, în vederea impulsionării exporturilor companiilor din România și sporirii investițiilor. Potrivit organizatorilor, sesiunile cuprinse în programul evenimentului oferă posibilitatea unei interacțiuni directe între toți acești actori, clarificării aspectelor de interes privind programele de susținere a antreprenoriatului și internaționalizării companiilor, exploatării de noi oportunități de cooperare externă.

Cu acest prilej, MMACA va lansa și platforma Business Romania, menită să sprijine companiile care activează pe piața românească în identificarea de parteneri pentru crearea de noi afaceri sau dezvoltarea celor deja existente. La International Business Forum, pentru promovarea ofertei de export, MMACA pune la dispoziția companiilor participante spații pentru amplasarea de standuri de prezentare. Data-limită pentru înscrieri este luni, 27 august 2018, iar participarea este gratuită.

În situația în care considerați oportună participarea societății dumneavoastră sau a societăților clienților dumneavoastră la eveniment, informații suplimentare puteți obține adresându-vă reprezentantului MMACA, Tudor Otulescu, la adresa de e-mail office@ibfromania.ro.

Programul evenimentului îl puteți consulta aici.

Written by