Perspective post-criză – FOCUS ASUPRA IMM-urilor

Corpul Experţilor Contabili şi al Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) şi Institutul Contabililor Autorizaţi din Anglia şi Ţara Galilor (ICAEW) organizează pe 1 aprilie, la Bucureşti, conferinţa cu tema “Perspective post-criză – FOCUS ASUPRA IMM-urilor”.

Structurat în trei mari secţiuni, Gestionarea redresării şi asigurarea dezvoltării, Accesul IMM-urilor la Finanţare şi Profesioniştii contabili în calitate de consultanţi apentru întreprinderi, evenimentul urmăreşte, pe de o parte, creşterea rolului Practicilor Mici şi Mijlocii, corespunzător ponderii pe care IMM-urile o au în economia mondială, iar pe de altă parte teme de actualitate şi prezentări de interes pentru profesia contabilă.

Conferinţa va avea ca invitaţi autorităţi ai profesiei din mediul european, oaspeţi ai instituţiilor româneşti şi profesionişti contabili români. Se aşteaptă ca dezbaterile să fie asistate de peste 800 de persoane.

CECCAR – Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România – este organismul reprezentativ al profesiei contabile din România, non-profit şi de interes public, cu o dezvoltare remarcabilă la nivel naţional, fiind reprezentat în toate cele 42 de judeţe ale ţării prin filiale teritoriale.

ICAEW – The Institute of Chartered Accountants in England and Wales – este organizaţia britanică a contabililor autorizaţi, cu o activitate ce se desfăşoară din 1880. În prezent deţine 132.000 de membri, fiind cel mai mare organism de profil în Europa. Activităţile sale sunt variate, de la cele educative pentru studenţi până la cele de dezvoltare profesională continuă pentru profesionişti, menţinerea standardelor etice şi profesionale, consultanţă şi servicii pentru membrii săi.

Programul conferinţei

Prezentari vorbitori conferinta

Brian Davies

Clive Lewis

Panel 1

Panel 2

Panel 3