MAT: Beneficiarii primei etape a Măsurii 1 și cei ai Măsurii 2, care nu și-au depus în termenul prevăzut de contractul de finanțare raportul de progres, o pot face până la 30 aprilie

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului  (MAT) anunță că toți beneficiarii primei etape a Măsurii 1 și cei ai Măsurii 2, care nu și-au depus în termenul prevăzut de contractul de finanțare raportul de progres, o pot face până pe 30 aprilie, conform modificărilor legislative care intră astăzi în vigoare. „Reiterez faptul că 30 aprilie este ultima zi în care aceștia mai pot depune raportul de progres, fără să fie nevoiți să dea banii înapoi”, a declarat ministrul de resort, Constantin-Daniel Cadariu, citat într-uncomunicat al MAT.

MAT reamintește că președintele României a semnat în cursul zilei de miercuri, 13 aprilie a.c., decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea OUG nr. 8/2022 pentru modificarea și completarea OUG nr. 130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, precum și alte măsuri în domeniul fondurilor europene.

Citește mai mult în CECCAR Business Magazine.

Written by