Centenarul profesiei contabile reglementate în România: Mesajul din partea Uniunii Generale a Industriașilor din România (UGIR), transmis de Cristian Erbașu, vicepreședinte

Bună ziua,

Vă mulțumesc foarte mult pentru onoarea de a reprezenta aici, alături de dumneavoastră, UGIR. Îmi pare foarte rău că nu se află aici domnul Păunescu (n. red. – George Constantin Păunescu, președintele UGIR). Domnia sa a fost de atâtea ori la alte conferințe, aniversări ale CECCAR. În ceea ce privește UGIR, ne întâlnim de foarte multe ori, activăm și încercăm să găsim soluții, eu reprezint și constructorii, reprezint și Federația Patronatelor Societăților din Construcții. În cadrul UGIR s-a creat o colaborare între organizațiile componente, o colaborare care s-a concretizat în modificări extrem de benefice ale legislației.

Vreau să mulțumesc în mod special CECCAR, din partea constructorilor, pentru că la finalul anului 2018 a fost alături de noi și ne-a dat tot sprijinul tehnic de care am avut nevoie pentru a justifica necesitatea acelor măsuri care s-au luat în sprijinul sectorului construcțiilor. Știți probabil de ele, toți vă „loviți” de ele, acolo unde vă desfășurați activitatea. Dacă aveți firme de construcții în portofoliu, știți de facilități, de anumite schimbări și în achizițiile publice, fără de care, sincer să fiu, nu știu dacă acest domeniu, și așa extrem de afectat în ultimii 30 de ani, ar mai fi rezistat și ar mai fi fost capabil să facă față necesităților viitoare. Știm foarte bine că vor veni foarte multe investiții.

Citește mesajul integral în CECCAR Business Magazine.

Written by