Centenarul profesiei contabile reglementate în România: Mesajul președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Mirela Călugăreanu, transmis de Georgiana Stoian, director general adjunct

Bună ziua! După cum a spus și domnul președinte, digitalizarea este foarte importantă pentru fiecare dintre noi și, într-adevăr, ca toate instituțiile statului, am încercat să ne adaptăm perioadei prin care trecem. Aș vrea să le mulțumesc organizatorilor pentru invitația de a lua parte astăzi, alături de dumneavoastră, la cea de-a XVII-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român. Sunt onorată să vă transmit mesajul doamnei președinte Mirela Călugăreanu, având în vedere că domnia sa nu a putut da curs invitației de a fi alături de dumneavoastră cu ocazia acestui eveniment.

Profităm de acest prilej pentru a vă felicita pentru reziliență, ambiție și capacitatea de a progresa și vă dorim mult succes în exercitarea profesiei. Acum, la marcarea centenarului profesiei contabile reglementate în România, ne bucurăm să constatăm valoarea adăugată pe care profesioniștii contabili o aduc mediului economic. Rolul dumneavoastră, al experților contabili și al contabililor autorizați, în menținerea unui climat economic echitabil și stabil este, și va continua să fie, fundamental.

Citește mesajul integral în CECCAR Business Magazine.

Written by