Mesajul președintelui României, Klaus Iohannis, transmis cu prilejul marcării a 100 de ani de la înființarea Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România

13 iulie 2021

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis marți, 13 iulie 2021, un mesaj cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la înființarea Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România. Mesajul a fost prezentat de Cosmin Marinescu, consilier prezidențial – Departamentul Politici Economice și Sociale, în deschiderea manifestărilor de la București.

Vă prezentăm în continuare textul mesajului:

„Domnule Președinte al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România,

Stimați invitați,

Felicit Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România pentru împlinirea a 100 de ani de la înființarea organizației, prin Decret Regal, ca organism profesional independent.

De la înființare și până în prezent, CECCAR a evoluat consecvent în direcția profesionalizării activităților contabile din România. Într-o lume în continuă schimbare, membrii CECCAR au înțeles să se adapteze în permanență, pentru a răspunde în mod adecvat exigențelor profesiei. (…)”

Citește mesajul integral în CECCAR Business Magazine.

(Sursa foto: www.presidency.ro)

Written by