Tiberiu Stoian, antreprenor, la CECCAR TV: „Profesioniștii din domeniul financiar-contabil sunt ca niște «îngeri» care veghează asupra businessului nostru”

Joi, 1 aprilie, CECCAR TV a fost gazda unei incitante dezbateri despre business, cu prilejul unei noii ediții a emisiunii Fit for Future – Antreprenor în România.

În studio au fost prezenți Tiberiu Stoian, omul de afaceri care a convins recent doi prestigioși investitori, în cadrul emisiunii Imperiul Leilor, să investească suma-record de un milion de euro în dezvoltarea businessului său, și prof. univ. dr. Robert-Aurelian Șova, președintele Consiliului superior al CECCAR. Emisiunea a fost moderată de Gabriela Stan.

Invitații au abordat subiecte precum modalitățile de atragere a investitorilor pentru dezvoltarea businessului, adaptarea afacerii la riscuri și colaborarea cu profesioniștii din diverse domenii, inclusiv profesioniștii contabili. „Îmi place să cred că, alături de profesioniștii din domeniul juridic, profesioniștii din domeniul financiar-contabil sunt ca niște «îngeri» care veghează asupra businessului nostru. Experții din domeniul financiar-contabil sunt cei mai apropiați consilieri ai antreprenorilor sau cel puțin așa ar trebui să fie, din perspectiva mea. Experiența fiecăruia în domeniul lui de activitate mă ajută să înțeleg anumite aspecte, să pot lua anumite decizii fundamentate corect. (…) Prin urmare, da, ne bazăm foarte mult pe colegii noștri din departamentul financiar-contabil. De asemenea, avem și o companie de expertiză financiar-contabilă cu care colaborăm. Ei sunt propriul meu corp de control care, din când în când, în funcție de planurile și de specificul activității de verificare, verifică activitatea colegilor care reprezintă departamentul nostru propriu de contabilitate și, ulterior, facem împreună o analiză”, a punctat Stoian.

Înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită pe canalul nostru de YouTube.

Written by