Fit for Future – Antreprenor în România: „Reziliența sectorului imobiliar în pandemie”

Miercuri, 18 noiembrie a.c., seria de emisiuni dedicate rezilienței afacerilor, Fit for Future – Antreprenor în România, a continuat la CECCAR TV cu o nouă ediție, specială, organizată într-un context aparte, în cadrul Săptămânii antreprenoriatului – CECCAR, eveniment desfășurat concomitent cu Global Entrepreneurship Week

Tema emisiunii a fost Reziliența sectorului imobiliar în pandemie, invitați fiind Anca Bogorin, expert contabil și managing partner al companiei BARIN, David Canta, antreprenor în domeniul imobiliar, și prof. univ. dr. Robert-Aurelian Șova, președintele Consiliului superior al CECCAR, expert contabil.

Dezbaterile moderate de Diana Baltă au abordat, printre altele, domeniul imobiliar și răspunsul acestuia la noile cerințe adaptate situației impuse de pandemia de COVID-19, dar și aspecte privind relația dintre profesioniștii contabili, antreprenori și autorități de reglementare necesară pentru funcționarea, în condiții optime, a mediului de afaceri, atât în perioada pandemiei, cât și în noua normalitate post-COVID-19.

Înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită pe site-ul CECCAR TV.

Written by