Document IFAC: „Contabilii sprijină revenirea sustenabilă”

Pentru a veni în sprijinul membrilor săi în această perioadă dificilă, CECCAR pune la dispoziție versiunea în limba română a raportului elaborat de Grupul consultativ pentru profesioniștii contabili angajați din cadrul IFAC după ședința sa din luna septembrie, intitulat Contabilii sprijină revenirea sustenabilă.

Raportul discută oportunitățile pe care le au contabilii de a schimba lucrurile în organizațiile lor și în societățile în care activează, în contextul accelerării evoluției modului în care companiile își desfășoară activitatea ca urmare a crizei COVID-19. Documentul include, de asemenea, și exemple prezentate de lideri din profesia contabilă cu privire la felul în care au coordonat dezvoltarea unor practici mai bune și mai inovatoare în organizațiile lor în vederea îmbunătățirii performanțelor în raport cu oamenii, planeta și profitul.

Documentul tradus în limba română poate fi consultat în secțiunea Publicații – Organisme internaționale – Alte documente de interes de pe site-ul CECCAR.

Written by