Save the date: Summitul global pentru educație al IFAC – 16-19 noiembrie 2020

Cu tema Contabilul vizionar: tendințe globale care transformă educația și dezvoltarea, summitul global pentru educație organizat de International Federation of Accountants se va desfășura sub forma unei serii de paneluri virtuale pe parcursul a patru zile, în perioada 16-19 noiembrie 2020, între orele 07.00-09.00 EDT (14.00-16.00, ora României), concomitent cu Săptămâna internațională a educației.

Cu ajutorul unor experți de renume, precum Daniel Burrus, Paul Druckman și Mervyn King, summitul va analiza evenimentele și factorii care vor modela profesia în viitor și modul în care programele de educație pot fi dezvoltate astfel încât să pregătească profesioniștii contabili atât pentru provocările actuale, cât și pentru cele care vor urma.

Participarea la eveniment este liberă, acesta adresându-se cu precădere tuturor celor implicați în educația și dezvoltarea profesioniștilor contabili.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să accesați pagina dedicată de pe site-ul IFAC.

Written by