ANAF: Chestionarele de stabilire a rezidenței fiscale se pot depune electronic

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) informează contribuabilii persoane fizice care sosesc/pleacă în/din România pentru o perioadă ce depășește în total 183 de zile, pe parcursul oricărui interval de 12 luni consecutive, că pot depune electronic chestionarele de stabilire a rezidenței fiscale.

Potrivit unui comunicat al ANAF, Chestionarul pentru stabilirea rezidenței fiscale a persoanei fizice la sosirea în România (Z015) și Chestionarul pentru stabilirea rezidenței fiscale a persoanei fizice la plecarea din România (Z017) sunt disponibile pe website-ul instituției (www.anaf.ro), secțiunea „Servicii online”, rubrica „Declarații electronice”, de unde pot fi descărcate de contribuabili. De asemenea, chestionarele privind stabilirea rezidenței fiscale pot fi accesate de contribuabili și la următorul link.

După completare, chestionarele pot fi depuse prin intermediul serviciului Spațiul Privat Virtual (www.anaf.ro) sau prin serviciul de depunere online disponibil pe website-ul www.e-guvernare.ro.

Citiți mai multe în CECCAR Business Magazine.


Facebook LinkedIN CECCAR Business Magazine CECCAR FM YouTube - CECCAR

Written by