Săptămâna antreprenoriatului – CECCAR

În perioada 18-22 noiembrie are loc Săptămâna antreprenoriatului – CECCAR, concomitent cu Global Entrepreneurship Week. Săptămâna este dedicată relațiilor de colaborare dintre antreprenori, profesioniștii contabili membri ai CECCAR și reprezentanți ai instituțiilor, autorităților de reglementare și ai patronatelor.

Cu acest prilej, în țară va avea loc o serie de evenimente cu tema Succesul businessului și rolul profesionistului contabil. În cadrul evenimentelor va fi lansată și publicația Investitor în România, un ghid ce promovează România drept o posibilă destinaţie pentru investiţiile străine, precum și serviciile cu care un expert contabil poate veni în întâmpinarea nevoilor unui investitor. Publicația prezintă, totodată, indicatorii macroeconomici, legislația fiscală și contabilă și paşii pentru deschiderea unei afaceri sau legislaţia muncii.

Publicația Investitor în România poate fi accesată gratuit, aici.

Evenimentele vor avea loc în Arad, Bihor, Brăila, Dâmbovița, Ialomița, Mureș, Prahova, Sălaj și Vâlcea. Mai multe informații, pe site-urile filialelor.


Facebook LinkedIN CECCAR Business Magazine CECCAR FM YouTube - CECCAR

Written by