Topul Național al membrilor CECCAR

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), organismul profesional care gestionează profesia contabilă în țara noastră, a organizat vineri, 12 iulie a.c., ca parte a manifestărilor dedicate celei de-a XV-a ediții a Zilei Naționale a Contabilului Român, Topul național al membrilor CECCAR, eveniment de mare importanță ce are loc anual pentru evidențierea publică a performanțelor membrilor Corpului în anul anterior.

Pentru rezultatele activității desfășurate în anul 2018, în cadrul Topului au fost acordate premii pe șase categorii: Societăți de expertiză contabilă; Societăți de expertiză contabilă cu capital mixt sau străin; Societăți de expertiză contabilă – Promovarea Profesiei; Experți contabili; Societăți de contabilitate; Contabili autorizați.

La reuniunea festivă desfășurată la Hotel Radisson din București au participat, alături de experți contabili și contabili autorizați, parteneri de dialog ai CECCAR: instituții și autorități de reglementare, reprezentanți ai mediului de afaceri.

„Este un moment de mare sărbătoare în care trebuie să felicităm, să apreciem munca prestată de colegii noștri, care pe parcursul anului 2018 au obținut rezultate bune”, a menționat prof. univ. dr. Robert-Aurelian Șova, expert contabil.

Topul National CECCAR

Written by