Topul național al membrilor CECCAR – 10 iulie 2018



Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), organismul profesional care gestionează profesia contabilă în țara noastră, a organizat, la 10 iulie 2018, la București, Topul național al membrilor CECCAR, eveniment de mare importanță, ce are loc anual pentru evidențierea publică a performanțelor membrilor Corpului în anul anterior.

La reuniunea festivă desfășurată la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town au participat, alături de experți contabili și contabili autorizați, parteneri de dialog ai CECCAR.

Președintele Consiliului Superior al CECCAR, prof. univ. dr. Robert-Aurelian Șova, expert contabil, a reiterat, în cuvântul de deschidere a evenimentului, importanța profesiei în economia și societatea actuală, amintind și de provocările viitorului pentru specialiștii contabili. „Este firesc ca organismul nostru profesional să organizeze astfel de evenimente, în care să vă felicităm pentru rezultatele obținute în anul precedent. Suntem convinși că nu v-a fost ușor și că ați muncit mult. De asemenea, ați înțeles ce înseamnă profesia contabilă astăzi, într-o lume digitală și globalizată, iar rezultatele nu au întârziat să apară”, a menționat președintele CECCAR.

Reprezentanți ai Uniunii Generale a Industriașilor din România (UGIR), Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC) și Inspecției Muncii au transmis mesaje în deschiderea ceremoniei de premiere. „Întotdeauna îmi face o deosebită plăcere să fiu alături de dumneavoastră. Așa cum v-am mai spus, profesiunea contabilă are o însemnată importanță în viața și activitatea întreprinderilor. Vă felicit pentru determinarea și contribuția dumneavoastră”, a declarat George Constantin Păunescu, președintele UGIR.

Valentina Burdescu, directorul general al ONRC, a transmis felicitări laureaților, amintind de buna colaborare dintre instituția pe care o conduce și profesioniștii contabili. „Îmi face o deosebită plăcere să particip la evenimentele dumneavoastră. Colaborăm și direct, și indirect, aș putea spune. Apreciem foarte mult activitatea dumneavoastră și informațiile pe care ni le puneți la dispoziție cu ocazia soluționării cererilor de înregistrare în Registrul Comerțului. Informațiile și documentele, expertiza dumneavoastră, pregătirea dumneavoastră profesională ne ajută foarte mult în activitatea noastră. Sperăm să avem și pe viitor o colaborare atât de minunată”, a spus directorul general al ONRC. De asemenea, felicitări și urări de bine, atât în plan profesional, cât și personal, a transmis specialiștilor contabili și Dantes-Nicolae Bratu, inspector general de stat la Inspecția Muncii.

Pentru rezultatele activității desfășurate în anul 2017, în cadrul Topului național al membrilor CECCAR au fost acordate premii pentru opt categorii: Societăți de expertiză contabilă; Societăți de expertiză contabilă cu capital mixt sau străin; Societăți de expertiză contabilă – Microîntreprinderi; Societăți de expertiză contabilă – Promovarea Profesiei; Societăți de expertiză contabilă cu capital mixt sau străin – Promovarea Profesiei; Experți contabili; Societăți de contabilitate; Contabili autorizați.

Vizualizați Topul național 2018 al membrilor CECCAR

Written by