„Ghidul pentru pregătirea candidaților la examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat”, disponibil acum și în varianta electronică

Pentru a veni în sprijinul candidaților la examenul de acces la stagiu, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) a lansat varianta electronică a Ghidului de acces.

Acesta este disponibil pe platforma online https://librarie.ceccar.ro.

Reamintim că CECCAR nu se asociază cu anunțurile altor entități care oferă informații cu privire la modalitățile de acces la profesia de expert contabil/contabil autorizat, la subiectele examenului și nici cu alte publicații care pretind că susțin pregătirea în vederea susținerii examenului de acces. Subiectele și rezolvările vehiculate de alte entități prin diverse canale de comunicare nu sunt avizate de CECCAR.

Parcurgerea programelor de pregătire premergătoare examenului, precum și utilizarea ca suport de studiu a publicațiilor emise de CECCAR sunt pași esențiali în asimilarea cunoștințelor necesare.

Recomandăm citirea cu atenție a condițiilor de utilizare a publicațiilor în format electronic emise de CECCAR, disponibile pe site-ul mai sus amintit.


Facebook LinkedIN CECCAR Business Magazine CECCAR FM YouTube - CECCAR

Written by