România, reprezentată în Panelul Internațional pentru Educație al IFAC

Conf. univ. dr. Adriana Popa, lector autorizat CECCAR, a devenit, recent, membru al Panelului Internațional pentru Educație, înființat de International Federation of Accountants (IFAC) pentru a facilita accesul la cunoștințe de specialitate și resurse și pentru a sprijini educația de calitate pentru formarea unor profesioniști contabili pregătiți pentru piața muncii.

Forumul este format din reprezentanți de rang înalt ai comunității globale pentru educația contabilă, România fiind reprezentată în această structură alături de Statele Unite ale Americii, Australia, Brazilia, China, Germania, Mexic, Marea Britanie, Franța, Japonia, Singapore, Nigeria, Liban, Canada.

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) a răspuns la apelul la nominalizare transmis de IFAC, desemnând-o pe Adriana Popa ca reprezentant al țării noastre, în baza experienței relevante în domeniu și în urma rezultatelor avute în cadrul Institutului național de dezvoltare profesională a contabililor – structură a CECCAR care contribuie semnificativ la dezvoltarea profesiei contabile prin trasarea direcției educației de calitate atât în privința formării profesionale inițiale (stagiul), cât și în privința dezvoltării profesionale continue a profesioniștilor contabili.

În urma procesului de selecție realizat de comitetul de nominalizare desemnat de IFAC, Adriana Popa, candidat din partea CECCAR, a devenit membru al Panelului Internațional pentru Educație al Federației.


Facebook LinkedIN CECCAR Business Magazine CECCAR FM YouTube - CECCAR

Written by