Forumul Strategic al Profesiei Contabile 2017

Institutul Contabililor Autorizați din Anglia și Țara Galilor (ICAEW) a găzduit în cooperare cu Institutul Contabililor Publici Autorizați din Cipru (ICPAC), ediția 2017 a Forumului Strategic al Profesiei Contabile (APSF) în data de 4 mai, la Nicosia (Cipru).

Forumul din acest an, la care CECCAR a fost reprezentant de Directorul său General, a abordat o serie de subiecte de mare interes în cadrul mai multor sesiuni de dezbatere care au reunit reprezentanți ai ICPAC, ai ICAEW, specialiști din administrația publică și părți interesate din sectorul privat:

  • Strategiile Organizațiilor Profesionale Contabile (PAO) în urma implementării reformei auditului în Uniunea Europeană
  • Noi oportunități pentru PAO în sectorul serviciilor contabile și fiscale, al combaterii spălării banilor și corupției, precum și în sectorul serviciilor financiare
  • Tehnologia: ce pot și ce trebuie să facă PAO pentru membrii lor
  • Întreprinderile, organismele de reglementare și profesia: obiective și perspective complementare

Agenda integrală a evenimentului poate fi consultată aici.

Despre Forumul Strategic al Profesiei Contabile

APSF a fost lansat inițial de ICAEW ca urmare a discuțiilor cu organizațiile profesionale contabile (PAO) din Europa Centrală, de Est și de Sud-est cu scopul de a identifica provocări comune și un interes reciproc vizavi de schimbul de experiență și dezvoltarea unei gândiri strategice.

APSF încurajează planificarea și inovarea strategică pro-activă printre organizațiile profesionale contabile astfel încât acestea să continue să fie relevante și să contribuie la nevoile pieței și la interesul public. Forumul se bazează pe o abordare de tip parteneriat și se reunește anual  cu ocazia unui eveniment organizat de ICAEW împreună cu un organism profesional contabil gazdă.

Pentru mai multe informații despre Forumul din 2017 și despre inițiativa APSF, vă invităm să accesați următoarea pagină.

Written by

Leave a Reply

Message