Evenimente recente ale Accountancy Europe: Ședința Adunării Membrilor și Ziua digitală

În 28 și 29 martie 2017, Președintele CECCAR s-a aflat la Bruxelles pentru a participa la două evenimente de referință găzduite de Accountancy Europe (fosta FEE): Ședința Adunării Membrilor și Conferința „Ziua digitală”.

Pe lângă dezbaterile strategice legate de viitorul auditului și certificării, de fiscalitate și relația cu EFAA (European Federation of Accountants and Auditors), principalul obiectiv al acestei ședințe a Adunării Membrilor a fost „să analizeze modul în care Accountancy Europe și profesia contabilă pot deveni mai implicate în combaterea fraudei și corupției, dar și în consultările aferente”.

Conferința „Ziua digitală” care a urmat în data de 29 martie a avut ca obiectiv discutarea inovației în sectorul de afaceri și impactul tehnologiei asupra profesioniștilor contabili.

O serie de vorbitori de marcă s-au alăturat Accountancy Europe și invitaților acesteia pentru a le împărtăși din experiența lor în lumea digitală și despre cum inovația digitală transformă activitatea curentă a profesioniștilor. Printre temele de discuție de pe agenda Conferinței:

  • Așteptări și realități ale revoluției digitale
  • Inovația transpusă în viața reală
  • Cum transformă digitizarea economiile și politicile publice

Agenda completă a acestui eveniment este disponibilă pe website-ul Accountancy Europe.

Written by

Leave a Reply

Message