Federația Experților Contabili Europeni devine Accountancy Europe: o nouă imagine, un nou moto, un nou președinte

La finalul unui proces îndelungat și minuțios de redefinire a mărcii, imaginii și filozofiei sale organizaționale, Federația Experților Contabili Europeni a marcat ziua de 7 decembrie 2016 în care a aniversat 30 de ani de existență cu trecerea la o nouă denumire și o nouă siglă:

Schimbarea de imagine constă într-un nou nume, „Accountancy Europe.”, o nouă siglă – litera „A” care semnifică, în mod evident, contabilii (accountants), auditorii (auditors) și consultanții (advisors) pe care organismul îi reprezintă, dar și o umbrelă (rolul pe care îl are Accountancy Europe în unitatea membrilor săi), o săgeată (care sugerează acuratețe și eficiență) sau o porta-voce, dar și într-un nou moto cu dublu înțeles: Because people count.

De asemenea, în data de 7 decembrie a.c., a avut loc Adunarea Generală a Membrilor, unde a fost ales noul președinte Accountancy Europe: Edelfried Schneider, precum și președintele adjunct, Morten Speitzer. Mai multe informații despre Board și echipa Accountancy Europe aici.

Vă invităm să descoperiți noua înfățișare a Accountancy Europe pe noul website al organismului: www.accountancyeurope.eu

Written by

Leave a Reply

Message