Cel mai amplu Chestionar anual global pentru Practici Mici și Mijlocii – DISPONIBIL ACUM!

Sunteți un profesionist contabil și vă desfășurați activitatea într-o practică mică sau mijlocie? Alocați și în acest an 10 minute pentru a ne informa cu privire la provocările și performanța dumneavoastră și ale clienților dumneavoastră. Veți sprijini, astfel, CECCAR și IFAC să vină în întâmpinarea necesităților profesiei și veți reprezenta PMM-urile din România la nivel global.

Vă invităm să completați chiar aici Chestionarul global pentru PMM-uri al IFAC pentru anul 2016, disponibil în 23 de limbi, inclusiv în limba română.

Răspunsurile vor contribui la colectarea informațiilor despre profesie la nivel global, ceea ce ne va ajuta pe noi și pe Federația Internațională a Contabililor (IFAC) la o alocare mai bună a resurselor pentru a vă sprijini pe dumneavoastră și pe clienții dumneavoastră.

Pentru a primi rezultatele pentru anul 2016, abonați-vă la Buletinul de știri PMM. În 2015, participarea dumneavoastră numeroasă a plasat România pe locul II, cu 668 de răspunsuri! Rezultatele chestionarelor din anii anteriori pe site-ul IFAC, lawww.ifac.org/SMP.

Written by

Leave a Reply

Message