Al 71-lea Congres anual al experților contabili din Franța: eveniment național la scară internațională

În perioada 28 – 30 septembrie 2016, Ordinul Experților Contabili din Franța a organizat o ediție excepțională a Congresului anual al profesiei, acesta fiind găzduit de Belgia, în cadrul Centrului Expozițional din Bruxelles. Cea de-a 71-a ediție a Congresului experților contabili s-a desfășurat sub o temă centrală pur-tehnică  „Expert contabil – Expert fiscal”. CECCAR a fost prezent la acest eveniment de marcă pentru profesia contabilă internațională prin intermediul reprezentantului său în Consiliul FIDEF.

Așa cum declara și Președintele CSOEC, domnul Philippe Arraou „fiscalitatea și strânsa sa legătură cu contabilitatea” se află în centrul „ADN-ului profesiei”. Plecând de la această premisă, Congresul a urmărit să aducă propuneri de reforme, de armonizare și de simplificare a reglementărilor fiscale din Europa.

Agenda integrală a Congresului care cuprinde totalitatea conferințelor și sesiunilor paralele poate fi consultată pe pagina internet dedicată evenimentului: www.71.experts-comptables.com

Written by

Leave a Reply

Message