Viitorul raportării corporative – dinamica schimbării

În calitatea sa de membru al Federației Experților Contabili Europeni (FEE), Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România promovează inițiative europene care pot fi de interes pentru politicieni și strategi, pentru normalizatorii din domeniul contabilității, pentru organismele de reglementare și pentru părțile interesate, inclusiv pentru întreprinderi și pentru investitori, dar în primul rând pentru profesia contabilă din România.

Raportarea corporativă reprezintă o componentă esențială a responsabilizării întreprinderilor deoarece furnizează părților interesate informații despre poziția și performanța companiilor. Noul document publicat de FEE Viitorul raportării corporative – dinamica schimbării prezintă idei care ar putea conduce la evoluția raportării corporative într-un mod care să o alinieze cu realitatea economică și care să răspundă cerințelor unui public mai larg.

Documentul FEE propune și o nouă abordare față de raportarea corporativă prin care o companie produce informații la nivel corporativ care pot fi susținute de referințe mai detaliate – abordarea CORE & MORE.

Vă invităm să consultați documentul Viitorul raportării corporative – dinamica schimbării (disponibil în engleză) aici. 

Written by

Leave a Reply

Message