Masa rotundă „Viitorul TVA-ului” cu tema: „Destinație: totul într-un singur loc? Potențialul impact al modificării regulilor de impozitate la locul prestării”, Bruxelles, Miercuri, 21 octombrie 2015, ORA: 12.30 – 16.45

                     

Înregistrați-vă astăzi la evenimentul Masa rotundă „Viitorul TVA-ului” cu tema: „Destinație: totul într-un singur loc? Potențialul impact al modificării regulilor de impozitate la locul prestării”.

Evenimentul va avea loc în data de 21 octombrie 2015 la Bruxelles. Înregistrarea se va deschide la ora 12.30 în timpul căreia se poate servi un prânz ușor. Evenimentul se va închide la ora 16.45 și va fi urmat de un cocktail.

Participarea este gratuită și are un număr limitat de locuri disponibile. Vizitați următorul link pentru a vă înregistra online: http://bit.ly/1TjEGOG

Parte a seriei de mese rotunde „Viitorul TVA-ului”, evenimentul va genera discuții privind politicile la nivel înalt cu privire la potențialul impact al schimbării regulilor de impozitate la locul prestării. Principalele subiecte de pa agendă sunt: opțiunile privind locul de prestare/furnizare, provocări de la IMM-uri la Ministerele de finanțe, soluții pentru a îmbunătăți schimbarea.

Programul preliminar este acum disponibil.

Pentru mai multe informații, contactați news@fee.be.

Written by

Leave a Reply

Message