REMINDER: Studiul global privind modelul de afaceri al PMM-urilor

Vă reamintim să ACCA (Asociaţia Contabililor Autorizaţi din Marea Britanie) realizează, cu sprijinul CECCAR, un studiu privind modelele de afaceri care sunt folosite în cadrul Practicilor Mici și Mijlocii (PMM-uri).

Chestionarul poate fi completat în maxim 15 minute până la data limită de 15 iunie 2015 și poate fi accesat la următorul link: http://go.newvistalive.com/start/?jn=P117922

PMM-urile nu se mai bazează doar pe audit și raportare financiară în practica lor iar acest studiu explorează serviciile cu valoare adăugată și consultanța oferită de PMM-uri, clienților săi în prezent. Scopul este acela de a analiza impactul pe care îl are peisajul schimbat din economie și reglementare cât și modalitatea în care provocările și oportunitățile rezultate sunt gestionate de PMM-uri.

Rezultatele acestui studiu vor fi publicate sub forma unui raport global care va fi promovat la nivel național și global, astfel încât concluziile să fie disponibile pentru comunitatea PMM-urilor și a organismelor profesionale.

Vă dorim succes în activitatea dumneavoastră.

Written by

Leave a Reply

Message