Congresul profesiei contabile 2014

Corpul Experților Contabili şi Contabililor Autorizați din Romania (CECCAR) organizează o dată la doi ani Congresul profesiei contabile din România, eveniment de amploare, cu participare la nivel naţional şi invitaţi ai organismelor profesionale internaţionale.

Ediţia aniversară a Congresului Profesiei Contabile din România va avea loc la București, în perioada 12-13 septembrie 2014, iar tema centrală a Congresului va fi „Noi dimensiuni și provocări ale profesiei contabile: Competitivitate, Inovație și Conformitate” – subiect ce va oferi specialiştilor din profesia contabilă din întreaga lume prilejul să dezbată din perspective noi preocupări vechi şi actuale ale profesiei într-o lume globalizată.

Momentul festiv reprezentat de organizarea celui de-al XX-lea Congres al profesiei contabile va fi un prilej pentru a aduce un viu omagiu celor care au luptat şi au sprijinit înfiinţarea şi reînfiinţarea Corpului şi celor care au asigurat buna organizare şi funcţionare a sa – structurilor alese şi celor executive – şi, nu în ultimul rând, membrilor CECCAR, care au asigurat unitatea şi au dat puterea şi resursele necesare realizării strategiilor de dezvoltare ale profesiei contabile în România în cei peste 90 de ani de existenţă.

De la înființarea sa, în 1921, ca o tradiție în lumea profesiei contabile, Corpul a organizat Congresul Profesiei la fiecare doi ani. În cadrul congreselor s-au discutat foarte multe probleme de o importanță deosebită pentru viața economică a țării, la care profesioniștii contabili erau chemați să ia parte. Multe dintre problemele abordate, finalizate prin moțiuni adoptate de congrese, au fost soluţionate, determinând progresul societății românești.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitaţi pagina Congresului.

Written by

Leave a Reply

Message