Comunicat lansare proiect

 

LANSARE PROIECT:

Calificarea Resurselor Umane – suport pentru creșterea economică”

 

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), în parteneriat cu SC Euro Consulting SRL, anunță lansarea proiectului POSDRU/164/2.3/S/141504, „Calificarea Resurselor Umane – suport pentru creșterea economică”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane  2007-2013.

Proiectul are o durată de 18 luni și își propune atât îmbunătățirea serviciilor de orientare și consiliere profesională în rândul angajaților, cât și dezvoltarea și implementarea unor programe de calificare/recalificare specifice departamentelor suport ale firmelor: contabilitate, resurse umane, vânzări, administrativ, IT.   

Prin intermediul proiectului vor beneficia de servicii de orientare și consiliere profesională 4.800 de persoane angajate din toate cele 8 regiuni ale țării, iar 3.200 persoane vor avea acces la programe de formare în vederea obținerii unei calificări complete și actuale în corelare cu cerințele pieței muncii.

Pentru implementarea activităților în cadrul proiectului, se va crea la nivelul CECCAR o Rețea multiregională de Centre de formare profesională continuă.  

Conferința de lansare a proiectului va avea loc în data de 19 iunie începând cu ora 1600 la sediul CECCAR din Strada Intrarea Pielari nr. 1 – etaj 4 . 

Pentru informații suplimentare puteți lua legătura cu Valentina Radu, 021.330.88.69 / 70 / 71, interior 325, valentina.radu.ceccar@gmail.com

 

Written by

Leave a Reply

Message