„Ghidul pentru pregătirea candidaților la examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat”, în curând la dispoziția tuturor celor interesați

Adriana Popa, coordonatorul lucrării: „Ghidul oferă o sinteză a aspectelor componente ale întregului proces de pregătire a candidatului”

R: Ne apropiem cu pași repezi de examenul de acces, programat pentru zilele de 5 și 6 octombrie a.c. Întrucât candidații au interesul să se prezinte cât mai bine la acest examen, le aducem la cunoștință că, în scurt timp, vor putea dispune de Ghidul care le va permite să-și însușească un volum important de informații corecte, actualizate, esențiale pentru succesul dorit. Ne-ar bucura ca, în calitatea dvs. de coordonator al acestei lucrări, să prezentați conținutul acesteia, cu modificările intervenite an de an.

Adriana Popa: Este cât se poate de firesc ca în această perioadă de pregătire pentru testul profesional de la începutul lunii octombrie să fie așteptat cu nerăbdare Ghidul pentru pregătirea candidaților la examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat. Așa cum a devenit, putem spune, tradițional, CECCAR vine, în fiecare an, cu ediții revăzute și adăugite, actualizate în timp real cu informațiile necesare pentru a ține pasul atât cu procesul legislativ, cât și cu evoluția cerințelor tot mai complexe de pe piața serviciilor de contabilitate. De asemenea, Ghidul oferă o viziune de ansamblu asupra tematicii aferente examenului de acces. Desigur, pregătirea candidaților în domeniile de competență se realizează deopotrivă pe baza acestei lucrări și a altor publicații de specialitate, precum și a standardelor profesionale, editate de CECCAR, toate incluse în bibliografia aferentă tematicii examenului. Totodată, Ghidul oferă o sinteză a aspectelor componente ale întregului proces de pregătire a candidatului, având în vedere că examenul de acces la stagiu are ca rol principal verificarea cunoștințelor de specialitate dobândite în etapa de formare inițială.

Interviul complet îl puteți citi în revista CECCAR Business Magazine.


Facebook LinkedIN CECCAR Business Magazine CECCAR FM YouTube - CECCAR

Written by