Grupul Edinburgh lansează chestionarul „Profesionistul contabil al viitorului într-o lume în schimbare” – disponibil și în limba română

Chestionarul Profesionistul contabil al viitorului într-o lume în schimbare oferă practicilor mici și mijlocii (PMM-uri) o platformă prin care își pot face auzite opiniile la nivel mondial. PMM-urile pot împărtăși efectele schimbărilor de mediu asupra practicilor lor și, mai important, strategiile pe care le utilizează în prezent și pe care plănuiesc să le utilizeze în viitor pentru a se adapta unei lumi în continuă schimbare și pentru a valorifica oportunitățile aferente acesteia. Rezultatele vor fi esențiale pentru a informa organizațiile profesionale contabile din întreaga lume despre modul în care își pot ajuta cel mai bine membrii din categoria PMM pentru a face față acestor schimbări continue.

Chestionarul analizează efectele actuale și efectele viitoare anticipate asupra PMM-urilor ale evoluțiilor de mediu, cum ar fi tehnologiile digitale, reglementarea/dereglementarea, concurența pe piață pentru clienți, concurența pe piață pentru personal calificat și așteptările în continuă evoluție ale clienților în ceea ce privește serviciile care ar trebui oferite de profesioniștii contabili.

Chestionarul se adresează profesioniștilor contabili care dețin sau sunt angajați în PMM-uri, iar completarea lui durează aproximativ 12 minute. Termenul limită pentru completarea chestionarului este 15 iulie 2018.

Începeți completarea chestionarului.

Written by

Leave a Reply

Message