Ghidul de gestionare a activităților practicilor mici și mijlocii, ediția a IV-a

Federația Internațională a Contabililor (IFAC) a publicat a IV-a ediție a Ghidului de gestionare a activităților practicilor mici și mijlocii, disponibilă gratuit pe site-ul IFAC, în limba engleză.

Publicat inițial de IFAC în 2010, ghidul are ca scop furnizarea unor îndrumări detaliate care să ajute PMM-urile să funcționeze mai eficient într-un mediu economic global din ce în ce mai complex și mai competitiv. Noua ediție este structurată în opt module de sine stătătoare care tratează o gamă largă de subiecte, cum ar fi planificarea strategică, gestionarea personalului, relațiile cu clienții, gestionarea riscurilor și planificarea succesiunii.

De asemenea, ghidul abordează modificările fundamentale aduse de schimbările tehnologice în modul de funcționare a organizațiilor, subliniind importanța adaptării PMM-urilor în vederea utilizării tehnologiei pentru furnizarea de servicii către clienții lor și oferind îndrumări referitoare la opțiunile existente, riscurile tehnologice și folosirea tehnologiei pentru inovații practice.

Written by

Leave a Reply

Message